Wanda Ottens 

 Jobhunting & AdviesSollicitatie advies

De arbeidsmarkt is continu in verandering en dit vraagt een andere benadering van werkzoekenden. Zo is een aantrekkelijk curriculum vitae waarin een kandidaat zich authentiek presenteert steeds belangrijker geworden, zijn de brieven selecties veeleisender en is een prettig en open sollicitatiegesprek een voorwaarde voor de meest geschikte kandidaat.   
Maar ook het effectief benutten van eigen netwerken, vacaturesites en social media is een significant onderdeel geworden voor het vinden van een mooie nieuwe baan. 
Hierin wordt uitgebreid, inspirerend, vernieuwend maar praktisch advies aangeboden, waarmee de kandidaat direct aan de slag kan gaan. Ook hierbij geldt een persoonlijke benadering en maatwerk met als doel: nieuw werk!

Loopbaanadvies

 Door middel van loopbaanadvies wordt gekeken naar je loopbaan tot dusver, wie je bent, wat je wilt en wat goed bij je past. Ook wordt er gebruik gemaakt met tests die inzicht geven in drijfveren, motivatie en kwaliteiten. Dit alles met het doel om je verder op weg te helpen in je loopbaan en keuzes af te wegen. 

 

Curriculum vitae, de brief & het gesprek

 

 

Netwerk benutten & vinden van banen