Wanda Ottens 

 Jobhunting & AdviesWorkshops en trainingen

Verschillende mogelijkheden

Voor mensen die graag die ene baan willen vinden is de workshop "Empowerment met pitch", die hieronder staat beschreven een succesvolle workshop die we tot nu toe in 2017 en 2018 al 20 keer hebben gegeven. De reacties en resultaten zijn zeer positief. Ook wordt er graag meegedacht met workshops op maat, toegeschreven op de wensen en behoeften. 

Op maat biedt ik ook gastcolleges aan over de arbeidsmarkt en trainingen voor professionals op het gebied van de werking van de arbeidsmarkt, reïntegratie en het effectief benaderen van de markt. Vraag gerust naar de mogelijkheden.


Solliciteren & presenteren 2.0: nieuw werk onder de zon! 

Een inspirerende workshop in de Dordogne (Frankrijk). In de buitenlucht met een adembenemend uitzicht leer je alles wat je nodig hebt om jouw droombaan te vinden. Vernieuwend solliciteren en presenteren in een veranderende arbeidsmarkt, vanuit eigenheid en talent. Of je nu direct op zoek bent naar werk of alleen een "plan B" achter de hand wilt hebben voor de toekomst: deze workshop is er voor iedereen die nu of later klaar wil zijn voor de arbeidsmarkt en het vinden van die ene baan. 

Authentieke aanpak
De arbeidsmarkt is in verandering en vraagt een andere benadering dan een aantal jaren geleden. Weten wat je wilt, waar je goed in bent en dit op een authentieke manier uitdragen vanuit een resultaatgerichte en prettige aanpak: dat is wat we met deze workshop doen door een lang weekend in en andere omgeving tijd te nemen en de focus te verleggen naar het verkrijgen van een nieuwe baan. 
 

In deze workshop leer je hoe jij vanuit jouw kracht en talenten jouw droombaan kunt bemachtigen. We werken met kleine groepen van vier tot zes deelnemers. Tijdens de workshop zetten we jou centraal en kijken we gericht naar wie jij bent, wat jouw talenten zijn en wat je wilt. De kansen op de arbeidsmarkt worden direct gespiegeld. Ook gaan we aan de slag met de werking van de arbeidsmarkt, krijg je vele tips en trucs en leer je hoe leuk het vinden van jouw droombaan is.

Uiteraard gaan we samen aan de slag met je brief en CV en staan we uitgebreid stil bij het sollicitatiegesprek. De uitkomst van een sollicitatie-gesprek wordt voor 90% bepaald door een eerste indruk en hier gaan we heel gericht en persoonlijk mee aan de slag. Daarnaast maken we samen met jouw een persoonlijke pitch én een zakelijke foto: succes gegarandeerd bij werkgevers en in je netwerk. 

Haal ook het beste uit jezelf!
Na het volgen van deze workshop ben je in staat om een verpletterende indruk achter te laten, jouw droombaan te vinden door kansen te benutten. Daarnaast krijg je inzicht en training in hoe je jezelf het beste kunt presenteren, welke kleding en stijlen het beste bij jou passen en hoe je het beste uit jezelf haalt. 
Je gaat naar huis met een plan van aanpak, een aansprekend CV, een flitsend sollicitatie- en pitchfilmpje dat aansluit bij de vraag van de huidige arbeidsmarkt én voldoende inspiratie en kennis om van je sollicitaties een succes te maken.

Waar? 
De workshop bestaat uit een lang weekend op Les Cabanes Rouffignac, middenin de Dordogne. Het kleinschalig maar ruime domein dat wordt gerund door Nederlandse eigenaren, is in 2017 van start gegaan en telt 7 sfeervolle accomodaties. Er is tussen de workshop onderdelen door, voldoende ruimte om een wandeling te maken of sportief bezig te zijn. Op de website van Les Cabanes vind je meer informatie: 

https://www.lescabanesderouffignac.com

Het programma
De workshop vindt plaats in weekenden tussen april en oktober. Bij voldoende aanmeldingen, wordt in overleg een weekend gekozen. Hieronder lees je globaal het programma per dag. 

Vrijdag:
16.00 - 17.00: aankomst op Les Cabanes 
18.00 - 21.00 kennismaking & diner

Zaterdag:
9.00   - 13.00: drijfveren & talenten in kaart brengen 
13.00 - 14.00: lunch 
14.00 - 17.00: werking van de arbeidsmarkt, het cv & de brief 
17.00 - 19.00: eigen invulling 
19.00 - 21.00: diner 

Zondag: 
9.00 - 12.00: aan de slag met het cv en zoeken van banen 
12.00 - 13.00: lunch 
13.00 - 15.30 uur: kleur, stijl & presentatie advies 
15.30 - 18.00 uur: benaderen van de arbeidsmarkt  
19.00 - 21.00 uur: diner 

Maandag:
9.00 uur: einde workshop. Eventueel vertrek naar de luchthaven 

Kosten:
De workshop bedraagt € 1.295,- (exclusief BTW) en kan eventueel worden betaald uit een persoonlijk ontwikkelbudget of transitievergoeding. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Inclusief: 
Eventueel transfer van en naar luchthaven Bergerac, 3 overnachtingen in een privé accommodatie van Les Cabanes (gite, cabane of safaritent), ontbijt, lunch en diner en een fantastische workshop op een inspirerende plek in de Franse buitenlucht. 

Exclusief:
Reis van en naar Frankrijk. Aansluitende vluchten op vrijdag en maandag worden aangeboden door:
- Transavia 
Rotterdam - Bergerac
- Ryanair 
Brussel - Bergerac 
De prijs van een retourticket varieert momenteel tussen € 50,- en € 120,-

Je bent uiteraard vrij om op een andere manier te reizen en je verblijf op het prachtige Les Cabanes te verlengen. 

Jij wilt toch ook succesvol solliciteren? Schrijf je dan snel in!
Aanmelden of vrijblijvende informatie opvragen kan per email via info@wandaottens.nl of telefonisch via 06-24300184

Wie zijn wij? 
Wij hebben speciaal voor jou deze workshop ontwikkeld. Wij leggen de verbinding tussen jou en de nieuwe arbeidsmarkt die continue in beweging is en bieden hiervoor persoonlijke op maat gemaakte oplossingen. Een mooie samenwerking om het beste uit twee werelden te kunnen combineren en daarmee kracht en kleur te geven aan de toekomst.

Nelleke Mulder Imago Groep is een landelijk opererend bedrijf, dé expert op het gebied van persoonlijk en zakelijk imagoadvies. Wanda Ottens heeft veel kennis over de arbeidsmarkt, houdt zich dagelijks bezig met nieuwe trends op de arbeidsmarkt en begeleidt en adviseert vele werkzoekenden succesvol naar een nieuwe baan. 

Voor meer informatie:
www.nellekemulder.nl
www.wandaottens.nl

Resultaat en referenties
Met onze samenwerking hebben we in Nederland ruime ervaring opgedaan. En met resultaat! Op www.nellekemulder.nl lees je hier meer over.Workshop Empowerment met Pit(ch) 


Alles wat je nodig hebt om van je sollicitaties een succes te maken: dat is wat wij doen met deze workshop!

De workshop Empowerment met pit(ch) is speciaal ontworpen voor iedereen die op zoek wil gaan naar een nieuwe baan of er aan toe is om zich te gaan oriënteren op de arbeidsmarkt.

Deze workshop is uniek omdat professioneel sollicitatieadvies door Wanda Ottens gecombineerd wordt met presentatietraining en zakelijk kleden door de Nelleke Mulder Imago groep. Wij combineren zo het beste uit beide werelden zodat er na het geven van deze workshop kracht en kleur gegeven kan worden aan solliciteren en het vinden van een nieuwe baan. 

De workshop wordt gegeven aan maximaal 4 deelnemers in 4 dagdelen.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

"Het geeft moed. Je weet niet waar je naartoe moet gaan en wat je moet doen en dan is er deze workshop: dit is wat ik nodig had. Ik raad het iedereen aan" - Jos

"Een investering in jezelf" - Bianca

"Er wordt gezien hoe iemand echt is, vanuit professie en mensenkennis waardoor je jezelf en de arbeidsmarkt beter leert kennen" - Marinus (Rabobank Sneek)

"Door deze workshop heb ik meer zin in de toekomst" - Reino

"Ik heb zo snel een nieuwe baan gevonden! Deze workshop heeft mij enorm geholpen" - Jose