Loopbaan, reïntegratie, training & advies

Aanbevelingen


“Sinds twee jaar werken wij samen met Wanda. Wij hebben goede ervaringen met Wanda op het gebied van spoor 2 trajecten en loopbaanbegeleiding. Wanda werkt altijd resultaatgericht en heeft een groot netwerk in het noorden.
Daarnaast adviseert Wanda ons over verschillende zaken die met verzuim(bestrijding) te maken hebben. Dankzij haar jarenlange werkervaring en kennis van de branche, zijn dit adviezen waar wij weer mee verder kunnen.
Ook heeft ze ons voorzien van trainingen aan ons interne personeel en dit is van beide kanten erg goed bevallen."
Niels Martens; Verzuimregisseur MF groep


“Ik heb tijdens mijn begeleiding Wanda Ottens leren kennen als een vrouw die weet waar ze het over heeft, en waar de volgende zaken zeer zeker met een hoofdletter geschreven mogen worden:
Professionaliteit, Begaan, Integer en Eerlijk, maar ten allen tijde voor ogen houdende dat het gaat om jou, en dat het daarom gaat dat jij straks op de juiste plek moet zijn beland, en dat het met jou weer goed zal gaan in de nabije toekomst.”
Robert


“Wanda heeft mij ontzettend goed begeleid tijdens mijn re-integratie traject. Samen hebben we gekeken naar de juiste opbouw in uren, ze heeft alle externe druk zoveel mogelijk van mij weggenomen, samen hebben we sollicitatiebrieven geschreven voor nieuw werk en mede dankzij Wanda zo ook vrij vlot mijn huidige werk gevonden. Achteraf gezien had dit traject niet beter kunnen lopen. Ik zou een ieder in de zelfde situatie Wanda dan ook zeker aanbevelen!”
Inez


“Wanda werd mijn jobcoach toen mijn contract niet werd verlengt bij een vorige werkgever waar ik aan het re-integreren was. Ik was toen erg bezorgd of ik nog wel een geschikte werkplek zou kunnen vinden waar ik verder zou kunnen re-integreren en uiteindelijk ook zou kunnen blijven werken. Wanda heeft eerst in haar eigen netwerk gezocht en heeft er alles aan gedaan om mij onder de aandacht van potentiële werkgevers te brengen. Daarnaast heeft ze mij geholpen met het samenstellen van een goed profiel waarmee ik mijn eigen netwerk kon benaderen. Uit mijn eigen netwerk kreeg ik een hele mooie aanbieding om aan het werk te gaan bij een mooi klein bedrijf. De communicatie tussen Wanda en deze nieuwe werkgever verliep erg goed. Mede dankzij de goede onderhandelingen van Wanda en het echt mee willen denken van de nieuwe werkgever heb ik nu sinds kort een vast contract bij een heel leuk en inspirerend bedrijf. Wat me het meest aanspreekt in de samenwerking met Wanda is dat ze echt begrijpt wat de problemen zijn waar je tegenaan loopt in een re-integratie traject en dat ze heel goed op de hoogte is van alle regels en procedures waar je als gewone werknemer al snel in vast loopt."
Jeroen


“Wanda Ottens is een professionele partij voor loopbaanadvies en re-integratietrajecten. Wij schakelen haar graag in voor deskundige begeleiding tijdens re-integratietrajecten of voor loopbaanadvies voor onze werknemers. Mede dankzij haar kennis van de branche en haar grote netwerk in het noorden weet ze vele trajecten met succes te voltooien. Ik wil haar van harte aanbevelen aan iedereen die begeleiding kan gebruiken in deze trajecten. ."
Margriet Veldman; HR adviseur


"Door reorganisatie bij mijn vorige werkgever kwam mijn baan te vervallen. Ik heb Wanda toen leren kennen als een professionele loopbaan begeleider in een persoonlijk traject. De volgende woorden zijn op haar van toepassing; Professioneel, Integer, Energie, Coach en Netwerker. In onze gesprekken kwamen vragen naar voren, wie ben ik, wat wil ik en waarom wil ik dat. En wat zijn dan de mogelijkheden. Wanda heeft mij geholpen om de antwoorden te vinden, door veel te spiegelen en keuzes te maken. Met zo’n goed loopbaan adviestraject van Wanda heb je de rest van je leven plezier!"
Coby Meesters; Projectleider digitalisering