Loopbaan, reïntegratie, training & advies

Loopbaan


Carrière planning


Het is belangrijk dat je werk past bij je persoonlijke leven en andersom. De werktijden, het aantal uren waarin je werkt, de aard van de werkzaamheden, studies, kansen en uitdagingen moeten goed in balans zijn met je privé situatie.
Je leven kent verschillende fases en je loopbaan en je plannen voor de toekomst daarop afstemmen is belangrijk. Het geeft rust en goed perspectief en het sterkt je om je doelen te blijven behalen. Soms doe je een stap terug, of zet je twee vooruit. Soms blijf je even staan. Dat is niet erg, als je het maar bewust doet en weet waarom je het doet. In huidige werksituaties coach en adviseer ik hierin. Ik ga met je in gesprek om je situatie in kaart te brengen, je te begeleiden en een plan te maken voor je huidige situatie en je toekomst waar jij je goed bij voelt en waar je mee vooruit kunt.


Een andere baan


Als je een andere baan wilt gaan zoeken, maar nog niet weet wat goed bij je past en waar deze te vinden, help ik je om jouw talenten in kaart te brengen en te ontdekken wat bij je past en waar je deze jobs kunt vinden. Door bijvoorbeeld meeloop stages bij verschillende bedrijven krijg je een goed beeld van wat de arbeidsmarkt te bieden heeft en wat jou aanspreekt, waar je het meeste van waarde bent en wat het beste past bij jouw toekomst. Door goede kennis van de noordelijke arbeidsmarkt en een groot netwerk, help ik je hiermee op weg en bied ik gerichte coaching en begeleiding op maat.


Sollicitatie advies en begeleiding


Ook help ik met het maken van een nieuw aansprekend Curriculum Vitae die past bij deze tijd (wist je dat werkgevers gemiddeld nog maar 7 seconden naar je cv kijken en je cv daarom goed “scanbaar” moet zijn voor de ogen van werkgevers?), opstellen van een persoonlijk profiel (wie ben jij en wat is jouw expertise), netwerken, solliciteren en het vinden van die ene nieuwe baan door de nieuwste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt toe te passen.