Loopbaan, reïntegratie, training & advies

Trainingen


Solliciteren & Empowerment


Samen met de NM Imago groep uit Sneek hebben we een training ontwikkeld gericht op solliciteren en empowerment. Tijdens de training ontdek je wat je wilt en wat je kunt en vervolgens maken we een plan dat daarop gericht is. Er wordt een sollicitatie training gegeven, een aansprekend en nieuw cv met bijpassend profiel gemaakt en samen gewerkt aan goede sollicitatie vaardigheden.


Door Nelleke Mulder wordt een persoonlijk kleur, kleding en stijl advies gegeven en wordt de laatste dag een filmpje gemaakt van jouw persoonlijke pitch voor je toekomstige werkgever. Inclusief make up, en zakelijke foto. Succes gegarandeerd! De groepen bestaan uit 4 personen en de ruimtes zijn groot genoeg om 1,5 meter afstand te kunnen houden.


Gastcolleges


Op aanvraag geef ik gastcolleges over solliciteren, job marketing en de werking van de arbeidsmarkt. Hierbij bied ik maatwerk en bespreken we van te voren de leerdoelen. Ik heb de afgelopen jaren diverse gastcolleges gegeven aan de Hanzehogeschool in Groningen en diverse MBO instellingen.


Verzuim en re-integratie training


Voor loopbaan professionals van grote werkgevers die te maken hebben met langdurig en veelvuldig verzuim waarbij werknemers in het eerste spoor (in een eigen of andere functie bij de eigen werkgever) moeten re-integreren verzorg ik trainingen over hoe dit effectief en goed op te pakken en daarmee recht te doen aan de eisen die de Wet Verbetering Poortwachter stelt.